ATELIER BLOEMEN

"droogbloemen zijn echt mijn ding. Niet alleen de kleuren en texturen zijn geweldig, ze gaan ook jaren mee. Daarom is het een duurzaam alternatief en perfecte oplossing voor mensen zonder groene vingers."
Aurelia Sortino
bloemen

Bloemenkrans

Ik maak bloemenkransen met uitsluitend droogbloemen op jouw smaak en interieur afgestemd. Je bepaalt zelf mee welke kleuren, welke type bloemen en welke vorm jouw krans krijgt. De kransen kan je kopen in verschillende formaten, enkel of dubbelzijdig. Meer info vind je onderaan.

DROOGBLOEMBOEKET

Ik kan een groot droogbloemboeket maken met jouw favoriete kleuren voor een vaste prijs. Heb je zelf een prachtige vaas die je wil laten vullen? Geen probleem, dan maak ik een boeket op maat. Afhankelijk van de grootte kan de prijs variëren.

Corsages

Ga je binnenkort trouwen? Zoek je nog een originele en duurzame corsage? Dan kan ik jou daar bij helpen. Corsages kunnen in elke hoeveelheid gemaakt worden en de kleuren worden afgestemd op het bruidsboeket.

Mini Boeketje

Mini boeketjes zijn kleine kleurrijke boeketjes gemaakt van droogbloemen en gedroogd groen. Je geeft zelf aan welke kleuren je leuk vindt en ik maak er eentje op maat van jou.

maatwerk

Op zoek naar iets uniek? Een feestelijke aankleding met bloemen? Leuke tafeldecoratie? Een toffe eyecatcher voor in jouw interieur? Mag het iets meer zijn dan een gewoon boeketje? Ik maak graag iets helemaal op maat voor jou. Niets is te zot!

ACS_0011

HOE GA IK TE WERK?

Stap 1: kies wat je graag wil bestellen en neem contact op met mij.

Stap 2: we bespreken samen de kleuren en de type bloemen, afhankelijk van het aanbod en het seizoen.

Stap 3: ik ga aan de slag en maak zo snel mogelijk jouw droombloemen.

Stap 4: Zodra het klaar is kan je je bestelling ophalen. 

Ophaal locaties:
mijn atelier in Gent, in Aalst of in Brussel

BLOEMENKRANS

Groot - 50 CM - 80€

MiDDEL - 35 CM - 60€

klein - 25 CM - 45€

DUBBELZIJDIG? +40€

Groter dan 50cm? Prijs op maat

BOEKET

GROOT - 65 €

MIDDEL - 50 €

MINI - 18 €

Atelier Aurelia Sortino
Kollebloemstraat 13
9030 Mariakerke