Atelier Ontwerp

"Ik steek heel veel van mijzelf in mijn grafisch ontwerp. Ik ga steeds voor uniek, speciaal en kleurrijk maatwerk met veel liefde gemaakt. Alles om mijn klanten op hun wenken te bedienen."
Aurelia
Ontwerp

GEBOORTEKAARTJES

Een baby op komst? Jullie eigen wondertje? Hij of zij verdient een mooi kaartje! Ik maak er graag eentje op maat van jou. heb je zelf al wat ideetjes? Of starten we van een wit blad? Het kan beiden. Samen zoeken we naar het beste kaartje dat past bij jullie baby.

HUWELIJKSUITNODIGING

Jullie gaan trouwen? wat een heerlijk nieuws. Een dag om nooit meer te vergeten1 Dat vraagt een passende uitnodiging. Graag een huwelijksuitnodiging op maat? yes Please. Kom met een volledig pinterestbord, enkele ideetjes of volledig wit blad en ik maak een prachtige uitnodiging voor jullie mooiste dag.

LOGO

Je hebt wilde ideeën over je eigen zaak? Je start een nieuw avontuur? Dan kan ik jou daarmee helpen. Met een uniek logo stamp je zonder probleem een prachtzaak uit de grond. Ik kan je nadien ook helpen met visitekaartjes, cadeaubonnen of andere variaties.

VISITE KAARTJES

Moet je geregeld je adres, telefoonnummer, mailadres of socials doorgeven? Heb je graag alles handig op één kaartje? wil jij scoren op het volgende netwerkevent? Ik maak graag een visitekaartje dat helemaal bij jou past.

maatwerk

Wil je een specialleke? Een babyborrel? Een gepersonaliseerde kalender? Een leuke menukaart? Een originele verjaardagskaart? Een leuke poster voor in de kinderkamer? Ik maak grafisch ontwerp echt op maat. Geen idee te gek en alles is mogelijk. Neem contact op en dan gaan we samen aan de slag.

ACS_0066

Hoe ga ik te werk?

STAP 1: We spreken af. Ik pols naar smaken, voorkeuren en persoonlijkheid. Zo krijg ik een goed beeld van wat jullie zoeken.

STAP 2: ik maak drie getekende schetsen op basis van jullie input.

STAP 3: we bespreken deze schetsen en jullie kiezen wat je mooi vindt: ontwerp, details, kleur, lettertype,…

STAP 4: Ik maak een eerste grafisch ontwerp. 

STAP 5: Ik krijg feedback van jullie en werk erop door. 

STAP 6: Finaal grafisch ontwerp wordt afgeklopt en afgeleverd digitaal of in drukwerk

Wat kost een ontwerp bij mij? 

Opstartkost 50€

Uurprijs 35€